Sjove Hundebilleder

Det er dejligt at grine. Det kan du gøre her. Her finder du en masse søde og sjove billeder af hunde. De fleste er fundet på nettet, men nogle er også mine helt egne.

Hundens Anatomi
Klik på billedet for at se det i stort 

 

 
13. juni 2013
 
 

Ja, hvorfor ikke?
Nu er det næsten 8 år siden jeg sidst var på siden her, men i dag lancere jeg et nyt design. Fjerner desuden alle unødvendige html- og farvekoder der blot er til for at genere.

Velkommen til det nye gamle Furry Pets, kun sjove dyrebilleder, jokes og citater - intet andet.

Men don't get your hopes up - jeg kommer nok ikke til at opdatere det vilde ;)
_____________________

 
 
20. august 2005
 
 

Vil bare lige informere om at jeg stadig lever, og jeg er gået i gang med at lede efter nye billeder til siden.
Jeg håber at siden bliver opdateret med nye billeder i dag eller i morgen.
_____________________

 
 
23. marts 2004
 
 
Htmlkodesiden er kommet op at køre i dag. Der er kommet mange htmlkoder derpå og jeg vil fortsætte dagen med at teste og sætte koderne ind. Jeg har fået sat kontak menu g htmltestermenu på i dag så alle kan følge med i hvilke koder jeg tester i dag.
_____________________
 
 

22. marts 2004
 
 
Der er kommet mange nye dyre billeder i dag. Fx inde under andre sjove dyr er der kommet mange nye. Farvekoderne er også blevet færdige i dag.
_____________________
 
 

18. marts 2004
 
 

Nu er jeg snart færdig med designet til siden. Der mangler lige det sidste, som jeg vil lave i dag. Så skal der ellers bare indhold på siden. Jeg har fået laves alle jokessiderne og billedesiderne færdige. Nu mangler der bare lige kontakt og links og sådan. Der vil selvfølgelig komme flere menupunkter på et senere tidspunkt.
_____________________

 
 
17. marts 2004
 
   
 
I dag er den dag siden blev født. Min helt egen sjove hjemmeside. Selvfølgelig med dyr. Dem kan jeg ikke leve uden. Håber det bliver en side du vil finde morsom og at du vil komme igen for at se nye billeder eller jokes.